Inschrijven trekkertrek

Schrijf je snel in voor de wedstrijd van 2019

Op dinsdag 4 juni start om 12:00 uur de digitale inschrijving van start. Deelnemers kunnen zich via deze pagina inschrijven in de diverse klassen. De inschrijving loopt tot dinsdag 16 juli 12:00 uur. Wees er op tijd bij want VOL = VOL.

Alle tractoren die deelnemen aan de Tractorpulling, moeten een WA-verzekering hebben, waarbij ook vermeld staat dat deelname aan Tractorpulling is gedekt.
Er moet in het verzekeringsbewijs staan, aan welk reglement de trekker moet vol doen.

Mocht de trekker niet verzekerd zijn voor deelname aan Tractorpulling, dan heeft OJWL een collectieve verzekering afgesloten. De kosten hiervoor bedragen € 12,50 per deelnemer.

De € 12,50 voor de collectieve verzekering dient door iedere deelnemer, die in een standaard klasse deelneemt, tijdens het inschrijven te worden voldaan.Wanneer u tijdens het afhalen van het startnummer, op de wedstrijddag, aan kunt tonen middels een officieel document dat u de tractor zelf op de juiste wijze heeft verzekerd, krijgt u 6 OJWL consumptiemunten retour.

Ook deelnemers in de sportklassen, dienen aan te kunnen tonen dat de tractor op de juiste wijze is verzekerd.

Het inschrijfgeld standaard klasse inclusief WA-verzekering bedraagt: 
• € 22,50- voor leden van OJWL 
• € 27,50- voor niet leden van OJWL
• € 32,50- bij ingang terrein op de wedstrijddag

Na inschrijving ontvangt u hiervan een mail (Inschrijving via een hotmail adres > zie je ongewenste mail), uw inschrijving zal na de inschrijfperiode bevestigd worden middels een mail met uw startnummer en de deelname kosten.

LET OP! Op de wedstrijddag dient u zich voor 13.00 uur te melden bij de deelnemersingang. Dit in verband met de uitgave van de startnummers.
De startlijst zal een week voor de wedstrijd op de website verschijnen.

Milieu matje onder de trekker verplicht op het rennerskwartier. Deze dien je zelf mee te nemen.  Mocht je deze vergeten zijn, kan je hem bij het inschrijven kopen voor 5 euro. Geen matje onder de trekker is 1e keer een waarschuwing. Mocht het matje er hiernaar nog niet onder liggen, betekent dat diskwalificatie.

De inschrijving is momenteel gesloten.

  

Contact opnemen

Lid worden

Contact

Correspondentieadres:

Broekstraat 5/A

7217SL Harfsen

Contact opnemen

Lid worden

Contact

Correspondentieadres

Broekstraat 5/A

7217SL Harfsen