OJWL Jeugd

OJWL Jeugd

OJWL-Jeugd!

... is de vernieuwde naam voor de eerdere OJWL Aspiranten! Het concept blijft onveranderd: Wij organiseren per seizoen vijf vrijdagavonden voor jongeren van 12 tot 16 jaar. Op die vrijdagavond zorgen wij voor een sportieve, creatieve of leerzame maar vooral gezellige activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een graffiti-workshop of wandklimmen! 

Blijf op de hoogte: word OJWL- Jeugdlid!
Op de website van OJWL en onze Facebookpagina kun je op de hoogte blijven van de komende activiteiten. 
Wil jij OJWL-Jeugdlid worden? Dat kan! Je bent al lid voor maar €20 per seizoen. Stuur een mail met daarin je naam, je geboortedatum en je contactgegevens naar jeugd@ojwl.nl.
Als je OJWL-Jeugdlid wordt, ben je welkom bij alle andere activiteiten die dat seizoen nog aangeboden worden voor de OJWL-Jeugd. Maar dat is nog niet alles, je krijgt dan ook de standaard ledenkorting op alle andere activiteiten die georganiseerd worden door OJWL.

Geen lid, wel meedoen aan activiteit?
Super, natuurlijk ben jij ook welkom! Geef je op via het inschrijfformulier op de website voor die specifieke activiteit.
Op de avond van de activiteit kun je dan nog beslissen of je OJWL-Jeugdlid wil worden of niet. Als je geen OJWL-Jeugdlid wilt worden, betaal je de standaard kosten voor de activiteit (staat per activiteit op de website benoemd). 
Maar als je wel OJWL-Jeugdlid wilt worden, betaal je die avond nog het inschrijfgeld voor een OJWL-Jeugdlidmaatschap. Je kunt dan gratis naar de daaropvolgende activiteiten van OJWL-Jeugd.

Tot ziens!

OJWL-Jeugd commissie

Anouk Scheggetman
Dewi Zomer

 

 

OJWL Jeugd

Contact opnemen

Lid worden

Contact

Correspondentieadres:

Zutphenseweg 3/M

7245BK Laren

Contact opnemen

Lid worden

Contact

Correspondentieadres

Broekstraat 5/A

7217SL Harfsen